Skip to content

Uudenmaan maakunta: Helsinki, Lohja 2022

Hullut päivät ja Kampin Kampitus 5.10.2022

Hullut päivät ja Kampin kampitus – 5.10.2022. Pikku valkohaalariperformanssi Helsingissä. 🔥🇫🇮

Vastaanotto oli yllättävän positiivinen. Kehuja ja peukkuja sai kuulla ja hyvin vähän tuli negatiivistä huutelua. Lähinnä vitsailua haalareista kun teekkareita oli paljon liikenteessä ja joiltakin meni iloisesti asiat ja agendat sekaisin.

Kylttejä luettiin tarkkaan ja ihmiset kuvasivat paljon. Oma kuvamateriaali jäi vähäiseksi, kun haalareissa ei voi kuvata samanaikaisesti.

Nämä kuvat otettiin kun palattiin takaisin ja alettiin ottamaan “omia” kuvia.
Toivottavasti ensi kerralla saadaan enemmän kuvia ja materiaalia jaettavaksi.

Mukavaa oli. Uutta päivää suunnitellaan Fixit päivälle.

Kiitos kaikille mukana olleille! ❤️

Valkohaalarit 20.10.2022 Helsinki – Fixit

Valkohaalarit Helsinki 20.10.2022 🔥🔥🔥

“Saimme koottua hyvän porukan valkohaalareihin Helsinkiin: 8 henkeä valkohaalareissa, lisäksi 4 henkilöä jakoi flaijereita ja paikalla oli useampi kuvaaja/striimaaja. Myös turvamiehiä oli useampi. Jengi koostui henkilöistä, joita tuli pääkaupunkiseudun lisäksi mm. Tampereelta, Turusta, ja Lohjalta.

Lähdimme Kampin ostoskeskuksesta liikkeelle, sieltä maamerkin kautta eduskuntatalolle. Ehdimme vielä Fixit-miekkariin moikkaamaan jengiä ja vartijatkaan eivät päässeet väliin kun kuvasimme eduskuntatalon portailla valkohaalareita. Tämän jälkeen matkasimme Kolmensepänaukiolle ja sieltä taas vartijoiden ”iloksi” takaisin Kamppiin paketoimaan hommat.

Huomiota tuli kokonaisuudessaan runsain mitoin ja meitä kuvattiin sivullisten toimesta kiitettävissä määrin. Miekkari oli erittäin onnistunut ja tällaisella porukalla saadaan hyviä tuloksia aikaiseksi. 🇫🇮

Kiitos kaikille osallistujille ! ♥️😎🙏

Valkohaalarit – Helsinki 3.11.2022

“Helsinki 3.11.2022 – Valkohaalarit 😎🇫🇮

Eilen 3.11 Valkohaalarit kävivät herättelemässä kansalaisia työpäivän päätteeksi. Matkamme alkoi Kampin kauppakeskuksesta asematunneliin, sieltä Stockalle ja takaisin manskua pitkin Kamppiin. Narinkkatorille jäätiin hetkeksi poseeraamaan. Vastaanotto oli taas jälleen positiivinen ja kannustava. Tällä kertaa erityisesti miehiltä kuului hyviä kannanottoja:

-Hyvä te!
-Totuus! (ja taputuksia! )
-Teette hyvää työtä!
– Haluan mukaan!

Jotkut ihmiset pysähtyivät lukemaan tekstejä ja ottivat kuvia ja jotkut esittivät että olisimme jotenkin “ei huomattavia” kulkijoita liikenteessä. 😅

Hauska hetki koettiin citykäytävän kauppakeskus alueelle pyrkiessämme. Vartijat pysäyttivät tiemme. He halusivat selvittää ylemmältä taholta saammeko kulkea kauppakeskuksen läpi vai emme? Striimaajamme Panu Huuhtanen ja Flaijerin jakajamme antoivat vartijaparalle hiillostavat kysymykset yhteiskuntamme tilasta ja vapaan tahdon ilmaisemisesta. Tilanne selvisi nopeasti ja ylempää annettiin ohje, että performanssimme sai kulkea kauppakeskuksen läpi. Vartija oli selvästi kiusaantunut työtehtävässään, mutta hoiti työnsä hyvin.

Erityiskiitos Panulle, jonka striimin tekeminen ja ääneen puhuminen herätti varmasti ohikulkijoita yhtä paljon kun kylttimme.

Kiitos mukana olleille. ❤️🙏

Helsinki – Valkohaalarit 19.11.22 (WWD 10.0)

“19.11.2022 Helsinki – Valkohaalarit! 🇫🇮😎

Valkohaalarit oli hieman tavallista suuremmalla kokoonpanolla liikenteessä Helsingin WWD 10.0 mielenosoituksen aikaan. Alku oli pientä säätöä kun mm. muutama maski hajosi ja piti saada korvaavat tilalle. Näiden asioiden hoitamisen jälkeen pääsimme matkaan.

Ehdimme juuri WWD-mielenosoituksen loppumetreille ja 15 Valkohaalarin kanssa näky on suhteellisen komeaa. Otimme kuvia edarin ylimmillä rappusilla kunnes poliisit ajoivat meidät pois. Ehkä päällystö ei pidä Valkohaalarien ja eduskuntatalon yhdistämisestä samoihin kuviin?

Edarilta saatiin muutama rohkea mielenosoittaja kylttien kantoavuksi ja näin letkaan tuli entistäkin enemmän pituutta. Matkamme jatkui Sanomatalolle, jossa vaihdoimme hetkeksi kyltit ja annoimme kansalle toisenlaista viestiä keskittyen lähinnä median aivopesuun. Aiheesta ei ollut tarpeeksi kylttejä ja paikkasimme vajeen isolla bannerilla, jossa kehotamme viemään päättäjät vankilaan lukemaan tiilenpäitä.

Kokonaisuudessaan pääsimme todella usein ohikulkijoiden ikuistamaksi ja varsinkin saimme aikaan hyviä keskusteluja. Ulkomaalaiset halusivat tietää mitä kylteissä luki ja heti kun kerroimme sloganit englanniksi, he nyökyttivät ja sanoivat kaiken olevan todella pielessä. He toivottivat meille hyvää jatkoa ja näyttivät isosti peukkuja.

Yhden henkilön kiukkupuuskaa lukuun ottamatta kaikki sujui rauhallisesti. Meillä on kuitenkin mielipiteen vapaus ja oikeus ilmaista sitä julkisesti. Toivomme, että kyseinen henkilö alkaisi tutkimaan asioita ja käsittäisi miksi olemme liikenteessä. Rauhaa hänelle… 🙏

Jäimme vielä Kampin vierellä olevalle monumentille odottamaan sulkeutuvista kaupoista palaavaa väkeä ja näin napattiin hyvää extraa näkyvyyden suhteen.

Loppuun vielä maininta iäkkäistä henkilöistä jotka ovat mukana kävelyvaikeuksistaan huolimatta. Hienoa toimintaa ja extra hatunnosto heille! Ja iso kiitos kaikille osallistujille! ❤️❤️👌

Kuva kiteyttää monilta osin kieroutuneen maailman jossa elämme.

Helsinki – tukimielenosoitus 30.11.2022

“Valkohaalarit olivat antamassa tukensa kiinalaisten tukimiekkarissa Helsingissä. 30.11.2022. 🇨🇳🇫🇮🔥

Kiinan kansa on lähtenyt kaduille protestoimaan mielipuolisia koronarajoituksia vastaan ja Helsingissä osoitettiin tukea Kiinan mielenosoittajille. Samalla muistettiin kerrostalon tulipalossa kuolleita Urumqilaisia.

Kansaa ei ollut väentungokseen asti, mutta syykin on selvillä. Kertoman mukaan moni pelkää tulla mielenosoituksiin, koska heillä on opiskelua varten olevat passit. “Jos kasvot tunnistetaan, silloin tulee ongelmia Kiinassa”. Osa kertoi silti, ettei ei ole mitään väliä mitä tapahtuu, nyt on pakko lähteä kadulle asti…

Valkohaalarit käyttivät täysin valkoisia kylttejä jotka yhdistyivät kiinalaisten ”A4-vallankumoukseen”.

Valkohaalarien suunnalta myös neuvottiin hieman mielenosoituksen ilmoutusasioissa ja kysyimme luvan osallistumiseen, koska kontrasti on aika suuri. Kiinassa valkoisiin haalareihin pukeutuvat hakkaavat mielenosoittajia ja täällä Euroopassa olemme kansan puolella. Meille annettiin heti peukkuja ja tukeamme arvostettiin.”

Helsinki – Itsenäisyyspäivän aatto 2022

“Valkohaalarit Helsinki, itsenäisyyspäivän aatto 5.12.2022 💪😎🇫🇮

Kokoonnuimme Kampissa maanantai-iltana ja paikalle saapui väkeä useista eri kaupungeista. Saimme kokoon 12 valkohaalaria ja tämän lisäksi oli useita flaijerin jakajia, turvamiehiä ja kuvaajia.

Helsingissä keskusta elää ja saamme todella paljon huomiota näille performansseille. Jaoimme rokotehaittaflaijeria, valkohaalarit infolappua ja käyntikorttimuotoista infoa valkohaalareista. Osalle olimme uusi tuttavuus ja toisille tuttua touhua. Saimme mukavasti kommentteja tyyliin: ”nämä ovat hyviä tyyppejä” ja meitä kuvattiin todella paljon.

Muutama nuori tyttö totesi, että olemme rasisteja ja ennen kuin ehdin paikalle keskustelemaan, he painelivat menemään. Eräs pojista koostuva jengi otti kuvia ja sanoi meitä Ku Klux Klanin kävelijöiksi. Ja tuli sieltä kysymys “ollaanko Venäjältä ja kuka tätä rahoittaa?”.

Pitänee tässä muistuttaa, että olemme tuiki tavallisia suomalaisia, joita huolettaa nykyinen maailman meno ja haluamme herättää ajatuksia. Rahoitamme toimintamme omasta pussistamme tai saamme samanhenkisiltä lahjoituksia toimintaamme varten. Rahamme eivät tule Putinilta. Emme ole poliittisesti sidottuja, eikä joukossamme ole vieraiden maiden agentteja. Valkohaalaritoimintaan on osallistunut esimerkiksi maalari, raksamies, lähihoitaja, sairaanhoitaja, sihteeri, kirjailija, myyjä, tutkija, lääkäri, urheiluhieroja, metallimies, it-ammattilainen, kirjanpitäjä, jne.

Ihan aikuisten oikeasti, Suomessa on ihmisiä jotka ajattelevat eri tavalla ja ovat huolissaan asioista. Ja jotkut heistä päätyvät kaduille asti koska he haluavat vaikuttaa ja pitävät tällaista tiedotustoimintaa tärkeänä.Valkohaalarit ovat pienen ihmisen puolella.

Kiitos kaikille mukana olleille, olette parhaita! ♥️😊🇫🇮

Lohjan kaupungintalolla 12.10.2022

“VALKOHAALARIT ALOITTIVAT NÄYTTÄVÄSTI LOHJALLA! 🇫🇮🔥

Lohjan valkohaalarit starttasivat ensimmäisellä julkisella tapahtumalla kaupungintalon Monkolan edessä ja kaupungilla tänään 12.10.2022.

Turku, Salo ja Lohja tekivät tapahtuman yhteistyössä.

Valkohaalaritoiminta on arvokasta tiedon jakamista, globalismia, virkamafiaa, sensuuria sekä valtamedian, valtiojohdon ja koronarokotuspetosten toteuttajien salailemien faktojen paljastamiseksi.

Paikalliseen tiimiin kuulunut Jaana Kavonius rakentaa Lohjalle valkohaalaritiimiä, ota yhteyttä häneen mikäli haluat mukaan paikalliseen toimintaan.

Huom: Valkohaalarit eivät ole mukana politiikassa, meitä kannatetaan useista suunnista ja olemme poliittisesti sitoutumattomia.”