Skip to content

Turku: Keskiaikamarkkinat, Pyhäinpäivä 2022

Valkohaalarit Turun Jokirannassa -Keskiaikamarkkinat 2.7.2022

“Tämän päivän valkohaalarimiekkari oli aivan uskomatonta touhua! 🤩👌

Jokirannassa oli valtavasti porukkaa ja vanhalla suurtorilla pidettiin keskiaikamarkkinoita jotka ylsivät kirjastosillalle asti.

Ihmiset pitävät performanssista valtavasti ja peukutukset olivat tänään omaa luokkaansa.

Kuulimme kommentteja tyyliin: ”Tämä on parasta mitä kahden vuoden aikana on tapahtunut!” – ja ihmiset kertoivat meidän tekevän asioita oikein, ”herätämme kysymyksiä”.

Kyltit olivat aika mainiot ja lisämausteena oli kaveri, joka käytännössä kruunasi haalaroinnin, hän oli oikea piste ii:n päällä.

Kun valkohaalarit kävelivät ohitse ja ihmiset ehkä vaihtoivat jo puheenaiheensa toiseen, jälkijunassa tullut kaverimme soitteli boomblasterilla koronakorruptiosta kertovia biisejä ja kantoi ♥️Pfizer♥️ – kylttiä. Jengi sai kunnon lisä-ärsykkeen kaupan päälle.

Eniten ääneen luettiin ”asiantuntijat ovat myyjiä”-kylttiämme. Tämä kävi todella monen huulilla ja tämän sanoessaan ihmiset eivät lausuneet mitään muuta ääneen kävellessään ohitsemme. Taisi herättää niitä ajatuksia…

Tauolla eräs polttariporukka tuli juttelemaan, kun saimme halailtua tämän juhlakalun, otimme vielä yhteiskuvan.

Keli oli haastavan kuuma ja tämän vuoksi varauduimme suolalla ja vissyllä. Kaikki selvisivät hengissä ja olimme todella tyytyväisiä reissun jälkeen. Tästä on hyvä jatkaa 23.7. ☀️🔥🇫🇮

Pyhäinpäivän mielenosoitus 5.11.2022

“Pyhäinpäivän Valkohaalarimiekkari Turun keskustassa 5.11.2022. 😊🇫🇮

Valkohaalarit olivat jälleen availemassa silmiä Turun keskustassa. Tori ei ole vieläkään valmis ja päätimme asettua aluksi kävelykadulle, siitä matkamme jatkui kadun toisesta päästä takaisin Hansakorttelin edustalle ja ennen kaupungintaloa kävelimme ”Kopkolmion” lävitse.

Keskustelut olivat mielenkiintoisia ja keskityn nyt yhteen näkökulmaan, koska asia on tärkeä ymmärtää.

Nuoriso näytti olevan aivan kujalla ja väitti, että he erityisesti ovat riskiryhmää. En tiedä mistä tällainen totaalisen väärä käsitys on tullut, ehkä joku opettaja oli heille näin valistanut kun yritettiin patistella rokotusjonoon. Asia ei myöskään selvinnyt kysymällä, meidät vain nimiteltiin väärän tiedon levittäjiksi.

Nuorison riski kuolla koronaan on olematon ja Suomessa tällaisia kuolemia ei ollut ainakaan ennen rokotusten aloittamista. Asian esille tuominen aiheutti kiivaita vastalauseita ja samaa tyyliä jatkoi eräs mies joka väitti, että ilman rokotuksia lähes kaikki olisivat kuolleet maapallolta. Matkan varrella oli myös melko ylimielisiä nuoria aikuisia, jotka huusivat tilastoihin ja tieteeseen perustuvaa ylikuolleisuusflaijeriamme vääräksi informaatioksi – voimasanojensa kanssa.

Tällaisille henkilöille ei riitä mikään jakamamme tieto, koska valtamedian disinformaatiotulva maalasi asiat tähän suuntaan ja osa jengistä on käytännössä aivopesty. Nuorison kohdalla tämä on vielä ikävämpää, koska se kuvastaa putkinäköä jolla henkilöt etenevät elämänsä aikana päätöksistä toiseen. Tällä kertaa kyse on lääkkeestä, joka on huomattavasti haitallisempi kuin itse tauti.

Kun joku miettii miksi valkohaalarit ovat tuolla kadun varressa osoittamassa mieltään, ihan esimerkkinä kannattaa tutustua tähän julkaisuun linkittämääni tutkimukseen, jossa läpikäytiin 31 vasta-ainetutkimusta jotka ajoittuivat ennen rokotusten alkamista ja niiden perusteella laskettiin riski kuolla koronavirukseen eri väestöryhmien suhteen.

Riski kuolla koronaan 60-69-vuotiailla on 0.501%, eli eloonjäämisen todennäköisyys on 99.499%. Näille ylimielisille nuorille jotka olivat täysin tietoisia ”missä mennään” , luvut ovat (0-19v) 0.0003%, eli eloonjäämisen todennäköisyys on 99.9997%.

Tutkimuksen teki maailman arvostetuinpiin tiedemiehiin lukeutuva epidemiologi John Ioannidis MD. Professor of medicine, of epidemiology and population health, Standfordin yliopistosta.

Näiden prosenttien takia kyykytettiin maailman talous, rapautettiin perusoikeudet ja sananvapaus, sekä lähes pakotettiin ottamaan uutta teknologiaa sisältävä piikki, jota ei ole testattu kunnolla oikeastaan miltään osin.

https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S001393512201982X

Peukutuksia ja positiivisia kommentteja tulee kyllä Turussa, mutta silti suuri osa väestä näyttää olevan täysin tietämätöntä ja kujalla asioista. Siksi tiedotustyö on tärkeää ja sitä on jatkettava oikeassa näkyvässä maailmassa. Olisi erittäin tärkeää, että katuaktivismi kasvaisi huomattaviin mittoihin ja näin saisimme kansalaiset ajattelemaan muutakin kuin uutisotsikoiden antamaa kuvaa maailman tapahtumista. Somessa taidamme pyöriä liikaa oman marginaalisen ryhmämme keskellä.

ISO Kiitos kaikille mukana oleville aktivisteille! ♥️💪

Bonuksena Brownstone Instituten loistava artikkeli liittyen linkitettyyn tutkimukseen:
https://brownstone.org/articles/how-dangerous-was-covid-anyway/