Skip to content

Suomen Valkohaalarien Suurtempaus, Turku 23.7.

  • by

Suomen valkohaalarit – Suurtempaus:

“Suomen valkohaalarien ensimmäinen suurtempaus toteutettiin Turun keskustassa lauantaina 23.7.

Paikalle saapui runsaasti väkeä eri kaupungeista ympäri Suomen ja parhaimmillaan saimme aikaan yli 100m pitkän valkohaalariletkan.

Näky aiheutti varmasti ajatuksia ja osallisujien lukumäärä kertoi, että olemme suuri joukko kansalaisia jotka ovat huolissaan nykymenosta.

Vastaanotto oli pääasiassa positiivista paria juovuksissa olevaa henkilöä lukuunottamatta ja kansalaiset kuvasivat performanssiamme ahkerasti. Peukkuja sekä kiitosta sateli lukemattomia kertoja ja tällainen toiminta innostaa ihmisiä kertomaan mielipiteensä julkisesti.

Kuvasimme tempausta useilla eri kameroilla ja meillä taitaa tällä kertaa olla jopa ilmakuvaa tarjolla. Materiaalien editointi vie kuitenkin hieman enemmän aikaa ja laitan tähän omaa materiaaliani teaseriksi.

Myös Convoy-liike oli tukemassa valkohaalareita. He kulkivat kaupungilla autoletkassa ja tekivät banneridroppeja eri puolille Turun keskustaa. Esimerkiksi kaupungintalolle asennettiin yksi osuva banderolli. 💪

Tapahtuman jälkeen pidettiin kunnon bileet paikallisessa ravintolassa ja kokonaisuutena päivä oli erittäin onnistunut.

Hatunnosto kaikille osallistujille – olette upeaa jengiä ja oli todella mahtavaa toteuttaa tällainen projekti teidän kanssanne! ISO KIITOS! 😊♥️🇫🇮👌

Koostevideot tapahtumasta: